Du visar för närvarande Bjärefågel lanserar Bjärekyckling wienerkorv

Bjärefågel lanserar Bjärekyckling wienerkorv

PRODUKTNYHET. Bjärefågel presenterar nu sin nya Bjärekyckling wienerkorv, som är hantverksmässigt tillverkad från grunden med Bjärekyckling som råvara.

Till hjälp att tillverka wienerkorven har Bjärefågel tagit in den kända korvtillverkaren Per i Viken, som tillverkar korv enligt alla konstens regler.
– Att föda upp bra kyckling är en konst och att göra bra korv är också en konst. Med vår nya Bjärekyckling wienerkorv kombinerar vi allt det kunnande som finns hos Bjärefågel och hos Per i Viken. Det ger en wienerkorv av högsta kvalitet med mycket smak, säger Per-Olof Ingemarsson, ägare och grundare av Bjärefågel.

Bjärekyckling wienerkorv har ett köttinnehåll på hela 87 procent. Fetthalten är enbart 15 procent, så det är en mager korv, vilket Per-Olof Ingemarsson tror att kunderna kommer att uppskatta.
– Vår Bjärekyckling wienerkorv smakar som en klassisk wienerkorv, medan den har alla fördelar av att vara gjord på Bjärekyckling. Den är både nyttig och tillverkad med kvalitetstänk.

Bjärekyckling wienerkorv kommer till en början att säljas i mindre upplagor i södra Sverige och i Stockholm, men målet är att alla välsorterade butiker inom kort ska sälja korven.
– Det finns många kycklingkorvar i butikshyllorna, men kvaliteten varierar stort. Vi vet att det finns plats för en riktig kvalitetskorv, säger Per-Olof Ingemarsson.

Korven kommer inom kort också att följas av flera produktnyheter som gör att Bjärefågel tar nya platser i butikshyllorna.
– Vi vet att kunderna gärna vill ha bra framställda produkter, där man har fokuserat på kvalité både vad gäller djuromsorg och tillverkning. Och som självklart smakar bra. Det är helt i enlighet med vår värdegrund och affärsidé, säger Robin Lundgren, vd för Bjärefågel.

Presskontakt
Per-Olof Ingemarsson, ägare, telefon 0706-46 19 22, e-post po@bjarefagel.se.
Robin Lundgren, vd, telefon 0707-36 79 03, e-post robin@bjarefagel.se.
Sia Andersson, kommunikationsansvarig, telefon 0701-55 10 66, e-post sia@bjarefagel.se.

Pressbilder och smakprov
Pressbilder finns tillgängliga på www.mynewsdesk.com/se/bjarefagel. För smakprov kontakta kommunikationsansvarig Sia Andersson på telefon 0701-55 10 66 eller via e-post till sia@bjarefagel.se.