Kycklingar som föds upp på majs blir saftiga och får en god smak. När man dessutom låter dem få växa i sin egen takt blir köttet mört, helt utan tillsatser. På Bjärefågels produkter kommer du aldrig se beskrivningar som ”mörad kyckling”, det blir våra kycklingar helt naturligt.

När du köper vår Bjärekyckling kan du vara säker på att få en produkt utan tillsatser. Med andra ord, en ren delikatess. På våra färska oförädlade produkter står det bara ett ord i ingrediensförteckningen: KYCKLING. Så tycker vi att det ska vara. 

 

Vi brinner inte bara för god kyckling utan arbetar också aktivt med frågor som etisk djurhållning och minskad miljöpåverkan. Våra kycklingar är kläckta, uppfödda, slaktade, styckade och förädlade i Sverige. Fåglarna har gott om plats att röra sig på och all hantering, inklusive i och urlastning vid transport, sker för hand.  

Nedan kan du se några av våra mest välkända produkter, samt lite nyheter. Om du skulle sakna någon av dessa eller våra andra produkter i din lokala butik kan du be din handlare att beställa hem! 

Våra mest välkända produkter

KycklingBröst

Färska bröst av Bjärekyckling är putsade för hand. Den fina ytan på skinnet visar på hög kvalité och får en vacker krispig yta vid tillagning.

201-Kycklingbrost

Kycklingklubbor

Färska klubbor av Bjärekyckling innehåller inget ryggben, vilket ger högt köttutbyte. Alla klubbor är putsade för hand av vår duktiga personal. 

301-Klubba

Hel kyckling

Färsk hel Bjärekyckling är  en perfekt måltid för cirka fyra personer. Dela gärna kycklingen vid ryggbenet och platta ut för snabbare tillagning. 

101-Hel-fagel

Kycklingben

Färska ben av Bjärekyckling passar bra både till middagen och buffén, och är en favorit hos barnen. Allra godast är att marinera och grilla benen eller tillaga dem i ugn. 

307-Ben

KycklingLårfiléer

Färska lårfiléer av Bjärekyckling är enligt finsmakarna den allra bästa delen på Bjärekycklingen. Delen har en högre fetthalt och är enkel att grilla eller steka.

315-Larfileer

Örtm. kycklingminiklubbor

Örtmarinerade miniklubbor av Bjärekyckling är en favorit som passar bra både som snacks och till buffé. Miniklubban är den innersta delen på kycklingvingen. 

705-ortminiklubba

LÄTTRÖKTA KYCKLINGBRÖST

Lättrökta kycklingbröst av Bjärekyckling är goda att äta i tunna skivor, på smörgås eller på delikatesstallriken. Produkten är färdig att äta.

602 Lättrokt brost 200 g_web

KycklingBRÖST SOUS-VIDE

Kycklingbröst sous-vide av Bjärekyckling är filéer som är tillagade. Gott i en sallad – som de är eller lätt grillade. Produkten är färdig att äta. 

650 Brost sous-vide 0,4 kg_web

PULLED CHICKEN

Pulled Chicken av Bjärekyckling är perfekt i t.ex. en wrap, sallad eller till tacos, med valfri smaksättning. Produkten är färdig att äta. 

622 Pulled Chicken_web

Kycklingköttbullar

Kycklingköttbullar av Bjärekyckling och svenska råvaror (gäller ej potatisfiber och kryddor). Fria från allergener, onödiga tillsatser och E-nummer. Produkten är färdig att äta. Köttinnehåll är 81 procent.

Bjarefagel_ Kycklingkottbullar, kfp

KycklingJÄRPAR

Kycklingjärpar av Bjärekyckling och svenska råvaror (gäller ej potatisfiber och kryddor).. Fria från allergener, onödiga tillsatser och E-nummer. Produkten är färdig att äta. Köttinnehåll är 81 procent.

Bjarefagel_Kyckling jarpar, kfp

KYCKLINGPANNBIFFAR

Kyckling pannbiffar av Bjärekyckling och svenska råvaror (gäller ej potatisfiber och kryddor).  Fria från allergener, onödiga tillsatser och E-nummer. Produkten är färdig att äta. Köttinnehåll är 81 procent.

Bjarefagel_Kyckling pannbiffar, kfp

ASIATISKA KYCKLINGKÖTTBULLAR

Kycklingjärpar av Bjärekyckling och svenska råvaror (gäller ej potatisfiber och kryddor).  Fria från allergener, onödiga tillsatser och E-nummer. Produkten är färdig att äta. Köttinnehåll är 80 procent.

Bjarefagel_Kyckling asiatiska kottbullar

KycklingKEBAB

Färdigstrimlad kycklingkebab är tillverkad av klimatcertifierad Bjärekyckling och svenska råvaror, med undantag av kryddor. Fri från allergener, onödiga tillsatser och E-nummer. Produkten är färdig att äta. Köttinnehåll är 85,7 procent.

642 Kebab 0,36 kg_web

Ren och skär

Inspiration

Vad är skillnad mellan kyckling och

Bjärekyckling?

Har du frågor eller funderingar?
Varmt välkommen att kontakta oss – vi finns här för dig!