Du visar för närvarande Charkuteripersonal sökes

Charkuteripersonal sökes

  • Inläggskategori:Lediga jobb

Vi söker nu en ny medarbetare till vår förädlingsanläggning på Valhall Park i Ängelholm. Personen ska arbeta med livsmedelsproduktion till vår rökanläggning och i vår övriga maskinpark, samt ordermottagning/packning. Städning av maskiner och lokal ingår också i tjänsten.

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att producera charkuterivaror, men det är inte avgörande. Viktigast är att du är intresserad av att lära dig och att du är social, samarbetsvillig, framåtsträvande och ansvarstagande. Du behöver vara flexibel och kunna hantera flera uppgifter samtidigt.

Dina arbetsuppgifter handlar främst om att förbereda och hantera ätklara kycklingprodukter enligt Bjärefågels höga standarder. Läs gärna mer om våra produkter på www.bjarefagel.se/kop-bjarekyckling/sortiment/. I linje med vår höga kvalité är det också viktigt att du i denna roll bidrar till att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö enligt gällande hygienstandarder. Utbildning i HACCP är meriterande, samt även grundkunskaper i att arbeta med dator och Office-paketet.

För att arbeta hos oss behöver du kunna förstå och prata svenska, så att du kan ta till dig information om säkerhetsregler och hygienföreskrifter på arbetsplatsen. Vi utbildar dig i arbetsuppgifterna.

Huvudsaklig placering är på vår förädlingsanläggning på Valhall Park i Ängelholm, men vid enstaka dagar eller veckor kan placering flyttas till vår moderanläggning utanför Torekov.

Tjänst

Tillsvidareanställning, 100 %. Provanställning kommer att tillämpas. Timlön. Tillträde snarast möjligt.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar via e-post med personligt brev och cv till frida@bjarefagel.se. Sista ansökningsdag är 2024-06-09. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare.

Frågor

Eventuella frågor om tjänsten ställs till Gustav Ingemarsson, förman på Valhall förädling, på telefon 0431-49 92 75 eller via e-post till gustav@bjarefagel.se.

Övrigt

Bjärefågel har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Om Bjärefågel i Torekow AB
Familjeföretaget Bjärefågel i Torekow AB grundades 1986 och existerar i sin nuvarande form sedan år 2000. Produkten kallas Bjärekyckling. Från första början har fokus legat på att skapa en tillsatsfri kyckling som föds upp på ett hållbart sätt. Bjärekyckling är också Sveriges enda klimatcertifierade kyckling. Kycklingarna äter ett helt vegetabiliskt majsbaserat GMO-fritt foder som till största delen är närodlat. Fåglarna får växa långsamt och har gott om plats att röra sig på. Bjärefågel är medlem i Svensk Fågel och Svenskt Sigill och följer deras kontroll- och omsorgsprogram. Läs mer på www.bjarefagel.se.