Du visar för närvarande Vinn Bjärekyckling till ett värde av 3 000 kr!

Vinn Bjärekyckling till ett värde av 3 000 kr!

  • Inläggskategori:Aktuellt

Vinn Bjärekyckling till ett värde av 3 000 kr! Har du världens bästa recept på Bjärekyckling? Då ska du ställa upp i vår recept- och fototävling. Vi söker innovativa, traditionella, annorlunda och spännande recept med tillhörande bilder!

Allt du behöver göra för att delta är att gilla vår Facebook-sida eller Instagram-sida samt skicka ditt recept, en högupplöst bild på din maträtt och dina kontaktuppgifter till info@bjarefagel.se. Tipsa gärna dina vänner också, ju fler som deltar desto roligare blir det! Förstapris i tävlingen är Bjärekyckling för 3 000 kr samt en kycklinggrill som du kan använda i ugnen. Andrapris och tredjepris är vars en kycklinggrill. Vi behöver ditt tävlingsbidrag senast siste mars.

Juryn kommer att bestå av den välkända kocken Alexandra Zazzi, Bjärefågels vd Per-Olof Ingemarsson, vår kock John Englund och vår marknadskommunikatör Sia Andersson.

Tävlingsvillkor: Vi förbehåller oss rätten att använda inskickade receptbidrag och foton på vår hemsida, Instagram, Facebook-sida och i annat marknadsmaterial. Du behåller dock samtliga rättigheter till ditt material. Eventuell användning av materialet av Bjärefågel sker med tydlig hänvisning till dig som upphovsperson. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook eller Instagram. Personer som arbetar på eller har nära anknytning till Bjärefågel kan ej delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.