Du visar för närvarande Nu finns Bjärekyckling på Mat.se!
Mat.se Leveransbilar i Skåne

Nu finns Bjärekyckling på Mat.se!

  • Inläggskategori:Aktuellt

I dag har vi en glad nyhet att meddela! Numera kan du även hitta Bjärekyckling på Mat.se och såklart få våra produkter levererade hem, med obruten kylkedja hela vägen.
– Att Mat.se har tagit in våra produkter känns som ett kvitto på att vårt fokus på riktigt bra djurhållning och arbete med reducering av klimatpåverkan har givit effekt, säger Robin Lundgren, vd för Bjärefågel.

Etisk djurhållning

Gänget på Mat.se är minst lika glada över nytillskottet som vi på Bjärefågel.
– Det känns jättebra att vi nu har Bjärefågel i vårt sortiment på Mat.se. Deras aktiva arbete för etisk djurhållning och minimal miljöpåverkan gör såklart stor skillnad. Det känns bra både för mig som inköpare och för våra kunder, säger Nicklas Rubin, inköpsansvarig för Mat.se i Malmö.

Brett sortiment

På Mat.se hittar du allt från hel Bjärekyckling till vingar och Wienerkorv. Samt även vår färska fond gjord på Bjärekyckling. Den är perfekt att göra en riktigt god sås på, eller bara äta som en nyttig buljong.
– Det känns mycket roligt att Mat.se har tagit in ett så brett sortiment av Bjärekyckling. Det är ett intressant företag med stor potential och det ska bli riktigt spännande att se hur vi kan växa tillsammans i framtiden, säger Robin Lundgren.

Bjärefågels sortiment på Mat.se hittar du här.