Du visar för närvarande Vill du vara med i vårt produktionslag?

Vill du vara med i vårt produktionslag?

  • Inläggskategori:Lediga jobb

Just nu söker vi medarbetare till följande arbetsstationer: packning och styckning
Just nu händer det mycket hos oss på Bjärefågel och vi behöver därför öka upp vår personalstyrka. Vi tänker oss framför allt säsongsanställning under sommaren, men det kan även bli tal om längre perioder. Vi kräver inga större kunskaper av dig som söker men vi vill att du som person är snäll, nyfiken och morgonpigg. Vi arbetar nämligen från tidig morgon fram till eftermiddagen alla vardagar.

Bjärefågel ligger placerat längst ut på Bjärehalvöns spets och sysslar med hållbar kycklinguppfödning. I våra lokaler slaktar, styckar, förädlar och packar vi vår premiumkyckling, för att sedan leverera den ut till våra kunder som är grossister, butiker och restauranger.

Vi arbetar oftast i lag men det kan även förekomma enskilt arbete. Tillsammans hjälps vi åt att hålla ett högt arbetstempo där vi arbetar noggrant med kniv eller vid maskin. Idag består vårt lag både av killar och tjejer i olika åldrar och med varierande nationalitet. För att du på bästa sätt ska bli en del i gänget behöver du kunna göra dig förstådd på svenska och kunna ta dig till arbetet utan kommunala färdsätt, eftersom de inte trafikerar vår arbetsplats.

Information om tjänsterna:

Styckare

Du skall ha fyllt 18 år och inte vara rädd för att jobba med kropp och händer. En viss vana att arbeta med kniv är att föredra då du kommer jobba mycket med kniv, men knivvana är inget tvång. Du kommer även jobba vid maskiner där vi lyfter backar. Vi kräver ingen utbildning, huvudsaken är att du är nyfiken på ditt jobb och inte är rädd för nya utmaningar. Även här ska du vara beredd att rycka in på andra arbetsstationer.

Packningsstation

Här tar vi emot, märker upp och packar alla våra kunders beställningar. För att jobba här krävs att du är pigg och rask, orkar jobba med kroppen, kan hålla många bollar i luften samt är lite fingerfärdig. Är du även lite tävlingsinriktad så skadar inte det. Här behöver du även klara svenska språket i både tal och skrift. Eftersom vi alla tillhör samma arbetslag ska du inte vara rädd för att rycka in på andra arbetsstationer.

Tjänst

Säsongsanställning, 40-100 %. Timlön. Tillträde fr.o.m. maj 2024.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar via länken q2n1acaehuf.typeform.com/to/Tjyu5R8C eller e-post med personligt brev och cv till frida@bjarefagel.se. Sista ansökningsdag är 2024-04-30. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare.

Frågor

Eventuella frågor om tjänsten ställs till hr-ansvarig Frida Hansson på telefon 0431-49 92 53 eller via e-post till frida@bjarefagel.se.

Övrigt

Bjärefågel har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Om Bjärefågel i Torekow AB

Familjeföretaget Bjärefågel i Torekow AB grundades 1986 och existerar i sin nuvarande form sedan år 2000. Produkten kallas Bjärekyckling. Från första början har fokus legat på att skapa en tillsatsfri kyckling som föds upp på ett hållbart sätt. Bjärekyckling är också Sveriges enda klimatcertifierade kyckling. Kycklingarna äter ett helt vegetabiliskt majsbaserat GMO-fritt foder som till största delen är närodlat. Fåglarna får växa långsamt och har gott om plats att röra sig på. Bjärefågel är medlem i Svensk Fågel och Svenskt Sigill och följer deras kontroll- och omsorgsprogram. Läs mer på www.bjarefagel.se.