Du visar för närvarande Säljare sökes till vårt dotterbolag GourméProdukter

Säljare sökes till vårt dotterbolag GourméProdukter

  • Inläggskategori:Arkiv

Till vårt dotterbolag GourméProdukter i Syd AB söker vi nu en säljare som har erfarenhet av att driva försäljning med goda resultat inom livsmedelsbranschen, helst med inriktning färskvaror och starka varumärken.

GourméProdukter som startades 2011 är ett grossistföretag som enbart saluför premiumprodukter. Vi levererar till butiker och restauranger i hela Skåne samt uppåt i södra Sverige. Kundkretsen och volymerna fortsätter att öka hela tiden och inom kort kommer vi att utöka sortimentet med fler kategorier av kvalitetsvaror. Läs mer om oss på www.gourmeprodukter.se.

Arbetsuppgifter
Du utgår från vårt kontor i Hjärnarp, men du är mycket ute på fältet och möter kunder, främst färskvaruansvariga i livsmedelsbutiker. Du sköter även en del leveranser samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på kontoret och lagret.

Det är viktigt att du brinner för försäljning och har ett starkt driv för att skapa relationer. God organisationsförmåga och ett strukturerat arbetssätt är också grundläggande för tjänsten. Du behärskar svenska i tal och skrift och har grundläggande datorkunskaper.
Körkort B är krav.

Vem är du?
Som person är du positiv och utåtriktad och har en god förmåga att bygga långsiktiga relationer på ett affärsmässigt sätt. Du bidrar med energi och kompetens inom försäljning och du är resultat- och målfokuserad med ett genuint intresse för affärer. Det är väldigt viktigt att du har ett stort intresse för mat, kännedom om produktutbud och leverantörer och ett engagemang för kvalitetsprodukter.

Vi tror att ord som strukturerad, affärsdriven och ”doer” passar på din personlighet. Då Gourméprodukter är ett företag med en organisation som är under uppbyggnad och utveckling bör du ha ett öppet sinne för förändring, och vara van vid att arbeta självständigt.

Tjänst
100 procent.

Frågor
Eventuella frågor om tjänsten ställs till vd Roger Larsson på telefon 0703-80 73 20

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via e-post. Personligt brev och cv skickar du till Roger Larsson på e-postadressen roger@gourmeprodukter.se. Sista ansökningsdag är 25 september. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare.

Övrigt
GourméProdukter har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.