Du visar för närvarande Reparation- och underhållstjänst

Reparation- och underhållstjänst

  • Inläggskategori:Arkiv

Till Bjärefågel i Torekow AB söker vi nu en reparatör för reparation och underhåll av diverse maskiner. Vi söker dig som kan jobba självständigt och som tycker om att lösa diverse problem som uppstår med teknik och maskineri.

Arbetsuppgifter
Dina uppgifter blir att delta i slakten där du justerar maskiner för bästa resultat. Övrig tid jobbar du med reparation och förebyggande underhåll av maskiner i slakteriet och i stallar. Du behöver kunna skruva med varierande typer av maskiner, elmotorer etc. Svetsning förekommer nästan dagligen. Truckkort (motviktstruck) är en fördel, då truckkörning ingår i tjänsten. Grundläggande elkunskap är också meriterande.

Vem är du?
Som person är du social och trevlig. Du kan arbeta självständigt och tar egna initiativ när det behövs.
Du behärskar svenska i tal och skrift. Körkort B är krav.

Tjänst
100 procent, provanställning sex månader tillämpas. Tillträde snarast.

Frågor
Eventuella frågor om tjänsten ställs till underhållsanvarig Martin Ingemarsson på telefon 0708-96 47 82.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via e-post. Personligt brev och cv skickar du till Ulrika Ingemarsson på e-postadressen ulrika@bjarefagel.se. Sista ansökningsdag är 30 april. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare.

Övrigt
Bjärefågel har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Om Bjärefågel i Torekow AB
Bjärefågel i Torekow AB grundades 1986 och existerar i sin nuvarande form sedan år 2000. Produkten kallas Bjärekyckling och säljs i välsorterade livsmedelsaffärer över hela Sverige. Från första början har fokus legat på att skapa en tillsatsfri kyckling som föds upp på ett hållbart sätt. Det innebär att djuren från start till slut får ett helt vegetabiliskt majsbaserat GMO-fritt foder som till största delen är närodlat, att djuren har väldigt gott om plats att röra sig på, att saltlake eller vatten inte tillsätts i oförädlade produkter efter slakt, med mera. Bjärekyckling är Sveriges enda klimatcertifierade kyckling. Bjärefågel är medlem i Svensk Fågel och Svenskt Sigill och följer deras kontroll- och omsorgsprogram