Du visar för närvarande Redovisningsansvarig sökes till Bjärefågel

Redovisningsansvarig sökes till Bjärefågel

  • Inläggskategori:Arkiv

Bjärefågel i Torekow AB söker nu en redovisningsansvarig till sitt team. Bjärefågel grundades 1986 och existerar i sin nuvarande form sedan år 2000. Produkten kallas Bjärekyckling och säljs i välsorterade livsmedelsaffärer över hela Sverige. Från första början har fokus legat på att skapa en tillsatsfri kyckling som föds upp på ett ekologiskt hållbart sätt. Det innebär att djuren från start till slut får ett helt vegetabiliskt majsbaserat GMO-fritt foder som till största delen är närodlat, att djuren har väldigt gott om plats att röra sig på, att saltlake eller vatten inte tillsätts i oförädlade produkter efter slakt, med mera. Bjärefågel är medlem i Svensk Fågel och Svenskt Sigill. Företaget befinner sig just nu i en expansiv fas och det finns goda individuella utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du initiativtagande och har lätt för att strukturera, ansvara och organisera ditt arbete. Social kompentens och serviceminded är viktiga egenskaper då du kommer ha mycket kontakt med övriga medarbetare. Du har en god förståelse för ekonomiarbetet och finner snabbt din plats i flödet.

Arbetsuppgifter
– Löpande bokföring och avstämningar
– Månadsbokslut
– Skatte- och momsdeklarationer
– Fakturering
– Administration kring pris- och artikellistor
– Hantering av anläggningsregister
– Ta fram och analysera försäljningsstatistik
– Förberedande arbete till årsbokslut
– Likviditetsplanering tillsammans med administrativ chef

Tjänst
Tillsvidareanställning. Tillträde snarast. Tjänsten är 100 procent.

Frågor
Eventuella frågor om tjänsten ställs till administrativ chef Robin Lundgren på telefon 0707-36 79 03.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via e-post. Personligt brev och cv skickar du till Robin Lundgren på e-postadressen robin@bjarefagel.se. Sista ansökningsdag är 1 juli. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare.

Övrigt
Bjärefågel har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.