Du visar för närvarande Möt Tareq Taylor på Passion för Mat, Göteborg, 2-4 mars

Möt Tareq Taylor på Passion för Mat, Göteborg, 2-4 mars

Passion för Mat är den lilla unika genuina mässan med hög kvalité på utställarna. I år är Tareq Taylor en av mässans profiler på scen och han kommer även att vara på plats i Bjärefågels monter och bjuda på sitt nya koncept Tareq TaylorMade by Bjärefågel.

– Om mat ska vara hälsosam så måste den tillagas från grunden. Det finns ingen genväg. Men trots pågående hälsotrender gör bristen på tid och kunskap att många av oss misslyckas med att hålla det löfte vi har gett till oss själva. Jag är nu stolt över att kunna presentera min nya måltidslösning för er, säger Tareq Taylor.

Tillsammans med Bjärefågel som föder upp Sveriges enda klimatcertifierade kyckling har Tareq tagit fram ett koncept med lättlagade måltider baserade på naturliga råvaror och smakrika ingredienser.
– Först ut är Bjärekyckling Cacciatore, Bjärekyckling Röd thaicurry och Bjäre-kyckling Korma i en- och tvåportionsstorlekar. I förpackningen finns strimlad bröst- och lårfilé av Bjärekyckling och en färdig sås. Allt du behöver till-sätta är lite grönsaker samt några minuters tid vid spisen.

Bjärefågel kommer även att sälja sitt vanliga sortiment under Passion som går av stapeln i Eriksbergshallen.

Öppettider: Fredag 2 mars: 10.00 – 20.00 | Lördag 3 mars: 09.30 –18.00 | Söndag 4 mars: 10.00 – 17.00

Mer info och biljetter: www.passionformat.se