Du visar för närvarande Kreativ matkunnig platschef sökes till vår butik i Lunds saluhall

Kreativ matkunnig platschef sökes till vår butik i Lunds saluhall

  • Inläggskategori:Arkiv

Till Bjärefågel i Torekow AB:s butik i Lunds saluhall söker vi nu en kreativ matkunnig platschef som arbetar självständigt för att butikens koncept alltid ska kännas fräscht och aktuellt. Erfarenhet inom restaurangbranschen är meriterande. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för mat, personligt driv och ett engagemang för hög kvalitet.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att tjänstgöra i butiken samt leda personalen. I arbetet ingår att sälja Bjärekyckling samt förädla Bjärekyckling med tillbehör för direktförsäljning, lunchservering och catering. Platschefen ansvarar för att butikens diskar är fyllda med rätt produkter av hög kvalité samt utveckling av butikens koncept. I tjänsten ingår att beställa varor, göra schema, uppdatera HACCP, ha kontakt med livsmedelsinspektör, insättning av kontanter, skicka redovisning till ekonomiavdelningen, ha löpande kontakt med hyresvärden, med mera. Du är aktiv i samarbete med de andra handlarna och representerar även Bjärefågel i saluhallens marknadsråd. Arbetet sker självständigt på plats i Lunds saluhall.

Vem är du?
Som person är du social och trevlig och du har helst erfarenhet av att arbeta som ledare. Du kan arbeta självständigt och motivera dina medarbetare. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänst
100 procent, tills vidare-anställning, provanställning sex månader kan komma att tillämpas. Tillträde snarast.

Frågor
Eventuella frågor om tjänsten ställs till vd Robin Lundgren på telefon 0707-36 79 03.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via e-post. Personligt brev och cv skickar du till Sia Andersson på e-postadressen sia@bjarefagel.se. Sista ansökningsdag är 27 maj. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare.

Övrigt
Bjärefågel har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Om Bjärefågel i Torekow AB
Bjärefågel i Torekow AB grundades 1986 och existerar i sin nuvarande form sedan år 2000. Produkten kallas Bjärekyckling och säljs i välsorterade livsmedelsaffärer över hela Sverige. Från första början har fokus legat på att skapa en tillsatsfri kyckling som föds upp på ett hållbart sätt. Det innebär att djuren från start till slut får ett helt vegetabiliskt majsbaserat GMO-fritt foder som till största delen är närodlat, att djuren har väldigt gott om plats att röra sig på, att saltlake eller vatten inte tillsätts i oförädlade produkter efter slakt, med mera. Bjärefågel är medlem i Svensk Fågel och Svenskt Sigill och följer deras kontroll- och omsorgsprogram