Du visar för närvarande Kock/kallskänka samt kassapersonal sökes

Kock/kallskänka samt kassapersonal sökes

  • Inläggskategori:Arkiv

Bjärefågel i Torekow AB producerar och säljer Bjärekyckling. Fokus i företaget ligger på kvalité, miljö och omsorg om djuren. Vi står för ungefär en procent av kycklingproduktionen i Sverige, men vi är ledande inom premiumsegmentet. Nu säker vi ny personal till vår butik i Lunds saluhall.

Kock/kallskänka sökes
• Vi söker en kock eller kallskänka med placering i Bjärefågels butik i Lunds Saluhall.
• Du är utbildad kock eller kallskänka. Erfarenhet inom restaurangbranschen är meriterande, men även andra erfarenheter/kunskaper är positiva. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för mat och ett engagemang för hög kvalitet. Förmågan att arbeta självständigt och ta eget ansvar är också avgörande.
• Du kommer att tillaga lunch som vi serverar vid en mindre disk, förädla produkter som kunden kan köpa med sig hem samt arbeta med catering. I tjänsten ingår också att betjäna kunder som köper kyckling och ta betalt i kassan.
• Tjänsten är en tillsvidareanställning. Inledningsvis kommer den att ligga på 80 procent, men det kan komma att utökas. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kassapersonal sökes
• Vi söker nu två personer som ska betjäna kunder och bemanna kassan i Bjärefågels butik i Lunds Saluhall.
• Du har gärna kassaerfarenhet sedan tidigare, men viktigast är att du har intresse av att lära dig och att du är social och tjänstvillig. Det är bra om du är intresserad av mat och har en förståelse för skillnaden på de produkter som finns på marknaden. Förmågan att arbeta självständigt och ta eget ansvar är också viktigt.
• Du kommer betjäna kunder som köper lunch, kyckling och andra produkter och ta betalt i kassan. Enklare servering och att assistera våra kockar med beredning av mat ingår också i tjänsterna.
• Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 50 procent. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Frågor: Eventuella frågor om tjänsterna ställs till John Englund, på telefon 0725-70 50 60 eller e-post john@bjarefagel.se.

Ansökan: Vi tar emot ansökan via e-post. Mejla din ansökan till sia@bjarefagel.se och john@bjarefagel.se, senast 2014-04-20. Rekrytering kan ske löpande.