Du visar för närvarande Chaufför med C-körkort sökes

Chaufför med C-körkort sökes

  • Inläggskategori:Arkiv

Bjärefågel söker till sitt team en chaufför med lägst behörighet C-körkort, samt digitalt förarkort och giltigt yrkeskompetensbevis. I tjänsten kör du tempererade produkter mellan våra produktionsenheter, lager och olika kunder. Vår primära anläggning ligger utanför Torekov, men du kan utgå från annan närliggande ort.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du initiativtagande, proaktiv, noggrann och har lätt för att strukturera, organisera och ansvara för ditt arbete. Du är säker i din körning samtidigt som du håller ett jämnt och bra tempo. Arbetsuppgifterna utför du med god kvalitet och med respekt för våra produkter. Vi söker dig som är nyutbildad eller erfaren chaufför som vill byta tjänst. Arbetstid är från 07.00 till mellan 14.30 och 17.30. Arbetstid varierar mellan olika dagar.

Arbetsuppgifter

  • Lastning av gods.
  • Körning av gods.
  • Ansvarig för fordonsparken som service, däckbyte, tvätt, städning, körjournaler, avläsning av färdskrivare och besiktning.

Kvalifikationer

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har yrkesvana och om du kan utföra enklare reparationer på fordonet. Även truckkort är meriterande.

Tjänst

Tillsvidareanställning, 75 %. Timlön. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast. Arbetstid 30 h per vecka.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar via länken q2n1acaehuf.typeform.com/to/Tjyu5R8C eller e-post med personligt brev och cv till frida@bjarefagel.se. Sista ansökningsdag är 2024-03-31. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare.

Frågor

Eventuella frågor om tjänsten ställs till hr-ansvarig Frida Hansson på telefon 0431-49 92 53 eller via e-post till frida@bjarefagel.se.

Övrigt

Bjärefågel har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Om Bjärefågel i Torekow AB
Familjeföretaget Bjärefågel i Torekow AB grundades 1986 och existerar i sin nuvarande form sedan år 2000. Produkten kallas Bjärekyckling. Från första början har fokus legat på att skapa en tillsatsfri kyckling som föds upp på ett hållbart sätt. Bjärekyckling är också Sveriges enda klimatcertifierade kyckling. Kycklingarna äter ett helt vegetabiliskt majsbaserat GMO-fritt foder som till största delen är närodlat. Fåglarna får växa långsamt och har gott om plats att röra sig på. Bjärefågel är medlem i Svensk Fågel och Svenskt Sigill och följer deras kontroll- och omsorgsprogram. Läs mer på www.bjarefagel.se.