Du visar för närvarande Administratör HR och lön sökes

Administratör HR och lön sökes

  • Inläggskategori:Arkiv

Bjärefågel söker till sitt team en administratör som ska arbeta med HR-frågor för produktionspersonalen, lönekörningar och andra administrativa kontorsgöromål.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du initiativtagande, proaktiv, noggrann och har lätt för att strukturera, organisera och ansvara för ditt arbete. Du är van och trivs med att arbeta såväl självständigt som att samarbeta i grupp. Social kompentens och att vara serviceminded är viktiga egenskaper.

Arbetsuppgifter
Semester- och ledighetsplanering.
Administrera medarbetarsamtal.
Stämma av tider i stämpelklocka.
Arbetsmiljöfrågor.
Månatliga lönekörningar samt administrera lönefrågor. Erfarenhet är meriterande.
Fakturering och arbete i vårt affärssystem. Erfarenhet av Visma är meriterande.
Diverse vanligt förekommande kontorssysslor.
Ansvara för info-mail och hantera reklamationer.
Om intresse och kunskap finns kan du också bli ombedd att assistera med Bjärefågels sociala medier.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med lön, HR-frågor, affärssystem och vanligt förekommande kontorsgöromål. Erfarenhet av att arbeta med datorer och de vanliga Microsoft Office-programmen krävs. Krav är också god svenska i tal och skrift, samt B-körkort.

Tjänst
Tillsvidareanställning, 75-100 %. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via e-post. Personligt brev och cv skickar du till ing-marie@bjarefagel.se. Sista ansökningsdag är 2022-04-24. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare.

Frågor
Eventuella frågor om tjänsten ställs till ekonomiansvarig Ing-Marie Baltzarsson på telefon 0431-49 92 54.

Övrigt
Bjärefågel har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Om Bjärefågel i Torekow AB
Familjeföretaget Bjärefågel i Torekow AB grundades 1986 och existerar i sin nuvarande form sedan år 2000. Produkten kallas Bjärekyckling. Från första början har fokus legat på att skapa en tillsatsfri kyckling som föds upp på ett hållbart sätt. Bjärekyckling är också Sveriges enda klimatcertifierade kyckling. Kycklingarna äter ett helt vegetabiliskt majsbaserat GMO-fritt foder som till största delen är närodlat. Fåglarna får växa långsamt och har gott om plats att röra sig på. Bjärefågel är medlem i Svensk Fågel och Svenskt Sigill och följer deras kontroll- och omsorgsprogram. Läs mer på www.bjarefagel.se.