Du visar för närvarande Säljare sökes till Stockholmsregionen

Säljare sökes till Stockholmsregionen

  • Inläggskategori:Arkiv

Bjärefågel i Torekow AB söker nu en Stockholmsbaserad säljare som har erfarenhet av att driva försäljning med goda resultat inom livsmedelsbranschen, helst med inriktning färskvaror och starka varumärken.

Bjärefågel i Torekow AB grundades 1986 och existerar i sin nuvarande form sedan år 2000. Produkten kallas Bjärekyckling och säljs i välsorterade livsmedelsaffärer över hela Sverige. Från första början har fokus legat på att skapa en tillsatsfri kyckling som föds upp på ett ekologiskt hållbart sätt. Det innebär att djuren från start till slut får ett helt vegetabiliskt majsbaserat GMO-fritt foder som till största delen är närodlat, att djuren har väldigt gott om plats att röra sig på, att saltlake eller vatten inte tillsätts i oförädlade produkter efter slakt, med mera. Bjärefågel är medlem i Svensk Fågel och Svenskt Sigill och följer deras kontroll- och omsorgsprogram.

Arbetsuppgifter
Du utgår från egen bostad eller arbetsplats i Stockholmsområdet, men du är mycket ute på fältet och möter kunder, främst färskvaruansvariga i livsmedelsbutiker. Det är viktigt att du brinner för försäljning och har ett starkt driv för att skapa relationer. God organisationsförmåga och ett strukturerat arbetssätt är också grundläggande för tjänsten. Du behärskar svenska i tal och skrift och har grundläggande datorkunskaper. Körkort B är krav.

Vem är du?
Som person är du positiv och utåtriktad och har en god förmåga att bygga långsiktiga relationer på ett affärsmässigt sätt. Du bidrar med energi och kompetens inom försäljning och du är resultat- och målfokuserad med ett genuint intresse för affärer. Det är väldigt viktigt att du har ett stort intresse för mat, kännedom om produktutbud och leverantörer och ett engagemang för kvalitetsprodukter. Vi tror att ord som strukturerad, affärsdriven och ”doer” passar på din personlighet. Då du arbetar kontinuerligt på egen hand bör du vara van vid att arbeta självständigt, men du kommer också att ha mycket regelbunden kontakt med huvudkontoret utanför Torekov.

Tjänst
100 procent. Tillträde snarast.

Frågor
Eventuella frågor om tjänsten ställs till vd Robin Lundgren på telefon 0707-36 79 03.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via e-post. Personligt brev och cv skickar du till Robin Lundgren på e-postadressen robin@bjarefagel.se. Sista ansökningsdag är 31 december. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare.

Övrigt
Bjärefågel har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.