Du visar för närvarande Redovisningsassistent / löneadministratör sökes

Redovisningsassistent / löneadministratör sökes

  • Inläggskategori:Arkiv

Bjärefågel söker redovisningsassistent/löneadministratör till sitt team.

Bjärefågel i Torekow AB grundades 1986 och existerar i sin nuvarande form sedan år 2000. Produkten kallas Bjärekyckling och säljs i välsorterade livsmedelsaffärer över hela Sverige. Från första början har fokus legat på att skapa en tillsatsfri kyckling som föds upp på ett ekologiskt hållbart sätt. Det innebär att djuren från start till slut får ett helt vegetabiliskt majsbaserat GMO-fritt foder som till största delen är närodlat, att djuren har väldigt gott om plats att röra sig på, att saltlake eller vatten inte tillsätts i oförädlade produkter efter slakt, med mera. Bjärefågel är medlem i Svensk Fågel och Svenskt Sigill. Företaget befinner sig just nu i en expansiv fas och det finns goda individuella utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du initiativtagande, noggrann och har lätt för att strukturera, organisera och ansvara för ditt arbete. Du är van, och trivs med, att arbeta såväl självständigt som att samarbeta i grupp. Social kompentens och serviceminded är viktiga egenskaper då du kommer ha mycket kontakt med övriga medarbetare.

Arbetsuppgifter
– Löpande bokföring och avstämningar
– Förberedande arbete till månadsbokslut
– Skatte- och momsdeklarationer
– Fakturering
– Månatliga lönekörningar
– Administrera lönefrågor
– Förberedande arbete till årsbokslut

Tjänst
Tillsvidareanställning 100 %. Tillträde snarast.

Frågor
Eventuella frågor om tjänsten ställs till Ekonomiansvarig Erica Reimer på telefon 0703-94 76 01.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via e-post. Personligt brev och cv skickar du till Erica Reimer på e-postadressen erica@bjarefagel.se. Sista ansökningsdag är 10 januari. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare.

Övrigt
Bjärefågel har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.