Hoppa till innehållet
  • Svenska
| Tel: 0431 - 36 42 58 | E-post: info@bjarefagel.se
Bjärefågel i Torekow AB
  • Om Oss
    • Om Bjärefågel
    • Bröderna Ingemarsson
  • Uppfödning
    • Vår kycklinguppfödning
    • Vårt kycklingfoder
    • Långsamt växande kyckling
    • Ekologisk kyckling – nej tack
  • Hållbarhet
    • Hållbar kyckling
    • Certifierad kyckling
    • European Chicken Commitment
  • Köp Bjärekyckling
    • Webbutik
    • Vårt sortiment
    • Livsmedels- och delikatessbutiker
    • Restauranger och caféer
    • Matkassar och hemleverans
    • Återförsäljare
  • Recept
    • Våra recept
    • Tillagningstips för Bjärekyckling
  • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Jobba hos oss
    • Boka studiebesök eller föreläsning
    • Bli återförsäljare eller företagskund
  • Webbutik
  • Slå på/av webbplatssökning
Meny Stäng
  • Om Oss
    • Om Bjärefågel
    • Bröderna Ingemarsson
  • Uppfödning
    • Vår kycklinguppfödning
    • Vårt kycklingfoder
    • Långsamt växande kyckling
    • Ekologisk kyckling – nej tack
  • Hållbarhet
    • Hållbar kyckling
    • Certifierad kyckling
    • European Chicken Commitment
  • Köp Bjärekyckling
    • Webbutik
    • Vårt sortiment
    • Livsmedels- och delikatessbutiker
    • Restauranger och caféer
    • Matkassar och hemleverans
    • Återförsäljare
  • Recept
    • Våra recept
    • Tillagningstips för Bjärekyckling
  • Nyheter
  • Kontakt
    • Kontakt
    • Jobba hos oss
    • Boka studiebesök eller föreläsning
    • Bli återförsäljare eller företagskund
  • Webbutik
  • Slå på/av webbplatssökning
  • Svenska

Kycklingskinn

  1. Hem|
  2. Nyheter|
  3. Recept|
  4. Kycklingskinn
Läs mer om artikeln Praliner på levermousse av kyckling

Praliner på levermousse av kyckling

  • Inläggsförfattare:Sia Andersson Banovic
  • Inlägget publicerat:14 juli, 2020
  • Inläggskategori:Okategoriserade
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Fortsätt läsaPraliner på levermousse av kyckling
Läs mer om artikeln Krispigt kycklingskinn med syrad potatiscrème och ramslökspulver

Krispigt kycklingskinn med syrad potatiscrème och ramslökspulver

  • Inläggsförfattare:info.bjarefagel
  • Inlägget publicerat:10 juli, 2020
  • Inläggskategori:Okategoriserade
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Fortsätt läsaKrispigt kycklingskinn med syrad potatiscrème och ramslökspulver
Läs mer om artikeln Pocherat ägg med stenbitsrom, rökt färskost, kycklingskinn och jordärtskocka

Pocherat ägg med stenbitsrom, rökt färskost, kycklingskinn och jordärtskocka

  • Inläggsförfattare:info.bjarefagel
  • Inlägget publicerat:6 juli, 2020
  • Inläggskategori:Okategoriserade
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Fortsätt läsaPocherat ägg med stenbitsrom, rökt färskost, kycklingskinn och jordärtskocka
Läs mer om artikeln Kycklinglevermousse på Bjärekyckling med syltade champinjoner, äppelpuré och crumble på danskt rågbröd

Kycklinglevermousse på Bjärekyckling med syltade champinjoner, äppelpuré och crumble på danskt rågbröd

  • Inläggsförfattare:info.bjarefagel
  • Inlägget publicerat:6 juli, 2020
  • Inläggskategori:Okategoriserade
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Fortsätt läsaKycklinglevermousse på Bjärekyckling med syltade champinjoner, äppelpuré och crumble på danskt rågbröd
Läs mer om artikeln Stekt kycklingskinn med färskost, blekselleri och stenbitsrom

Stekt kycklingskinn med färskost, blekselleri och stenbitsrom

  • Inläggsförfattare:info.bjarefagel
  • Inlägget publicerat:3 juli, 2020
  • Inläggskategori:Okategoriserade
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Fortsätt läsaStekt kycklingskinn med färskost, blekselleri och stenbitsrom

Sök bland våra recept

Receptkategorier

  • Hel kyckling
  • Kycklingbröst
  • Kycklingfond
  • Kycklinghjärta
  • Kycklingklubba
  • Kycklinglårfilé
  • Kycklinglever
  • Kycklingovanlår
  • Kycklingskinn
  • Lättrökt kycklingbröst
  • Örtmarinerade kycklingminiklubbor

Kategorier

  • Aktuellt
  • Butik och restaurang
  • Diverse
  • Långsamt växande kyckling
  • Lediga jobb
  • Livsmedels- och delikatessbutiker
  • Matkassar och hemleverans
  • Okategoriserad
  • Okategoriserade
  • Pressmeddelande
  • Restauranger och caféer

Senaste nyheterna

  • Vill du arbeta med ekonomi, lön och administration?
  • Vill du vara med i vårt produktionslag?
  • Med anledning av Uppdrag Gransknings reportage om avelskyckling
  • Varför är Bjärekyckling inte ekologisk?
  • ”Vi har skapat en hållbar matfabrik!”

Kontakta oss

Bjärefågel i Torekow AB
Slättarödsvägen 225
269 95 Båstad

Telefon: 0431-36 42 58
E-post: info@bjarefagel.se

Följ oss

Tillaga din Bjärekyckling

För att din Bjärekyckling ska smaka som allra godast kan du följa vår tillagningsguide som du hittar om du klickar på kycklingen ovan.  

© Copyright - BjäreFågel i Torekow AB
Sök på denna webbplats Skriv något och tryck på enter för att söka
  • 0431-36 42 58
  • Kontakta oss