Lättrökt Bjärekycklingbröst med potatissallad

Lättrökt Bjärekycklingbröst med potatissallad

Av John Englund | 4 portioner

Huvudrätt | Vardag | Enkelt

Ingredienser

• 4 lättrökta Bjärekycklingbröst
• ½ kg kokt potatis
• 2 salladslökar
• 1 knippe dill
• 1 knippe rädisor
• 2 stjälkar blekselleri
• vattenkrasse
• 1 ½ dl majonnäs
• 1 dl crème fraiche
• ½ citron
• salt och peppar

Gör så här

1. Dela den kokta potatisen i mindre bitar i en bunke. Skär ner salladslöken, dillen och en blekselleristjälk. Blanda de nerskurna grönsakerna.
2. Tillsätt majonnäs, crème fraiche och rivet citronskal. Salta och peppra. Hyvla rädisor och den kvarvarande blekselleristjälken och använd till garnering.
3. De lättrökta Bjärekycklingbrösten serveras kalla eller värmas på i ugnen på 120°C i cirka 20 minuter.
4. Lägg upp potatissallad och Bjärekycklingbröst på tallrikar eller arrangera på ett stort fat som ställs mitt på bordet.

Bon appétit!