Hallandsåstunneln invigs med uppträdande av Måns Zelmerlöv och matmarknad

I morgon tisdag åttonde december är det äntligen dags för invigning av Hallandsåstunneln och den nya stationen i Båstad. Förutom officiell invigning och artister som Måns Zelmerlöv blir det också en lokal matmarknad där vi kommer att medverka tillsammans med andra lokala matproducenter.

(mer …)

Fortsätt läsaHallandsåstunneln invigs med uppträdande av Måns Zelmerlöv och matmarknad

Bjärefågel presenterar en färsk tillsatsfri majskycklingfond

En god fond är basen i många maträtter. Nu är Bjärefågels färdiga färska Bjärekycklingfond här.
– Vår Bjärekycklingfond är Sveriges enda färska fond som är tillagad på majskyckling och svenska grönsaker, så långt säsongen sträcker sig. Den är fri från både salt och konserveringsmedel, säger Per-Olof Ingemarsson, vd för Bjärefågel.

(mer …)

Fortsätt läsaBjärefågel presenterar en färsk tillsatsfri majskycklingfond

Spännande nyhet presenteras på semifinalen i Årets kock

På onsdag 11 november klockan 9-16 går den första semifinalen i Årets Kock 2016 av stapeln på Helsingborg Arena i Helsingborg. Vi på Bjärefågel kommer att vara på plats tillsammans med kockar, livsmedelsproducenter och andra. Vi kommer dessutom att presentera en egen stor nyhet!

(mer …)

Fortsätt läsaSpännande nyhet presenteras på semifinalen i Årets kock

Frida Nilsson lagar hel Bjärekyckling på Hotell och Restaurang Hovs Hallar

BJÄREPROFIL. Fyra frågor till Frida Nilsson, kock på Malmö Live med rötterna på Bjäre, som efter tuffa duster med Sveriges kockelit tog hem andraplatsen i Kockarnas kamp. I dag onsdag och på fredag 17 juli gästspelar hon på Hotell & Restaurang Hovs Hallars grillkväll och serverar bland annat Bjärekyckling.

(mer …)

Fortsätt läsaFrida Nilsson lagar hel Bjärekyckling på Hotell och Restaurang Hovs Hallar