You are currently viewing Kycklingleverpastej på Bjärekyckling

Kycklingleverpastej på Bjärekyckling

Print

Kycklingleverpastej på Bjärekyckling

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Bjärefågel
  • Category: Kycklinglever
  • Cuisine: Förrätt

Ingredients

● 400 g Bjärekycklinglever
● 200 g skirat smör
● skalet från en halv citron
● 1 kvist dragon
● salt och peppar

Instructions

1. Bryn Bjärekycklinglevern i en stekpanna. Smält smöret och separera smöret från bottensatsen.
2. Lägg levern i en mixer och tillsätt det skirade smöret droppvis under mixning.
3. Lägg smeten i en bunke och smaksätt med citronskal, hackad dragon, salt och peppar.
4. Klä en brödform eller liknande med plastfolie. Häll i leversmeten i formen och låt vila i kyl över natten.
5. Färdigt! Nu har du gjort en leverpastej som du kan ha på frukostbordet eller som en förrätt.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply