Fyra personer:
• 4 lättrökta kycklingbröst
• ½ kg kokt potatis
• 2 salladslökar
• 1 knippe dill
• 1 knippe rädisor
• 2 stjälkar blekselleri
• vattenkrasse
• 1 ½ dl majonnäs
• 1 dl crème fraiche
• ½ citron
• salt och peppar
1. Dela den kokta potatisen i mindre bitar i en bunke. Skär ner salladslöken, dillen och en blekselleristjälk. Blanda de nerskurna grönsakerna.
2. Tillsätt majonnäs, crème fraiche och rivet citronskal. Salta och peppra. Hyvla rädisor och den kvarvarande blekselleristjälken och använd till garnering.
3. De lättrökta Bjärekycklingbrösten serveras kalla eller värmas på i ugnen på 120°C i cirka 20 minuter.
4. Lägg upp potatissallad och Bjärekycklingbröst på tallrikar eller arrangera på ett stort fat som ställs mitt på bordet. Bon appétit!