Du visar för närvarande Vill du vara med i vårt produktions-lag?

Vill du vara med i vårt produktions-lag?


Just nu söker vi medarbetare till följande arbetsstationer: Packning, styckning och disk

Det händer mycket hos oss på Bjärefågel och vi behöver därför öka upp vår personalstyrka. Vi tänker oss framför allt säsongsanställning under sommaren, men det kan även bli tal om längre perioder. Vi kräver inga större kunskaper av dig som söker men vi vill att du som person är snäll, nyfiken och morgonpigg. Vi arbetar nämligen från tidig morgon fram till eftermiddagen alla vardagar.

Bjärefågel ligger placerat längst ut på Bjärehalvöns spets och sysslar med hållbar kycklinguppfödning. I våra lokaler slaktar, styckar, förädlar och packar vi vår premiumkyckling, för att sedan leverera den ut till våra kunder som är grossister, butiker och restauranger.

Vi arbetar oftast i lag men det kan även förekomma enskilt arbete. Tillsammans hjälps vi åt att hålla ett högt arbetstempo där vi arbetar noggrant med kniv eller vid maskin. Idag består vårt lag både av killar och tjejer i olika åldrar och med varierande nationalitet. För att du på bästa sätt ska bli en del i gänget behöver du kunna göra dig förstådd på svenska och kunna ta dig till arbetet utan kommunala färdsätt, eftersom de inte trafikerar vår arbetsplats.

INFORMATION OM TJÄNSTERNA:
Styckare
Du skall ha fyllt 18 år och inte vara rädd för att jobba med kropp och händer. En viss vana att arbeta med kniv är att föredra då du kommer jobba mycket med kniv, men knivvana är inget tvång. Du kommer även jobba vid maskiner där vi lyfter backar. Vi kräver ingen utbildning, huvudsaken är att du är nyfiken på ditt jobb och inte är rädd för nya utmaningar. Även här ska du vara beredd att rycka in på andra arbetsstationer.

Diskare
Arbetet kan låta simpelt men är ack så viktigt. Du är organiserad och jobbar enskilt med händer och kropp i anslutning till dina kolleger. Du hjälper även till med påfyllning och allehanda småplock. Här kan vi anställa dig som är lite yngre och vill börja ditt yrkesliv. Du arbetar dagtid på vardagar och tiderna kan diskuteras.

Packningsstation
Här tar vi emot, märker upp och packar alla våra kunders beställningar. För att jobba här krävs att du är pigg och rask, orkar jobba med kroppen, kan hålla många bollar i luften samt är lite fingerfärdig. Är du även lite tävlingsinriktad så skadar inte det. Här behöver du även klara svenska språket i både tal och skrift. Eftersom vi alla tillhör samma arbetslag ska du inte vara rädd för att rycka in på andra arbetsstationer.

Något du blev intresserad av?
Skicka din ansökan i ett mejl till frida@bjarefagel.se där du berättar lite om dig själv så kontaktar vi dig för eventuell fortsatt intervju.