Styrelsen

Claes Ohlsson, styrelseordförande

Claes Ohlsson har god erfarenhet av styrelsearbete sedan många år och sitter i styrelsen i ett flertal bolag. Han är vd i och delägare i Intesa AB, där han som företagskonsult hjälper kunder att hitta strategier för affärsutveckling. Företaget har en bred erfarenhet av en mängd olika företag och verksamheter, allt ifrån små fåmansbolag till större koncerner. Han är dessutom ordförande i Skånes Fotbollsförbund. I grunden är Claes Ohlsson ekonom.

Ulf Andersson, styrelseledamot

Ulf Andersson är före detta lantbrukare och maskiningenjör, som har arbetat utomlands i främst många stora off shore-projekt. Som lantbrukare tog han över sin faders gård och byggde om den till kycklinguppfödning. Han har goda kunskaper om allt som gäller lantbruk. I dag driver hans son David Andersson gården och föder upp kycklingar till Bjärefågel.

Per-Olof Ingemarsson, styrelseledamot

Per-Olof Ingemarsson startade föregångaren till Bjärefågel, när han 1986 började föda upp gäss. Företaget har under årens lopp utvecklats till dagens Bjärefågel. Som vd arbetar Per-Olof Ingemarsson ständigt med nya visioner för att utveckla företaget, både vad gäller Bjärefågels särskilda koncept för kycklinguppfödning och för att ligga i framkanten i den skiftande livsmedelsindustrin.

Martin Ingemarsson, styrelseledamot

Martin Ingemarsson var bara 14 år gammal när storebrodern Per-Olof köpte in de första gässen. Med sin stora tekniska begåvning har han ända sedan ungdomsåren bistått sin bror med de funktionsmässiga delarna av företagsdriften. År 2000 slog bröderna sig samman på allvar och bildade ett gemensamt företag. I dag arbetar Martin Ingemarsson som underhållsansvarig samt sitter i företagsledningen för Bjärefågels slakteri.

Robin Lundgren, styrelseledamot

Robin Lundgren har arbetat i både Danmark och inom Sverige i olika roller som revisor, controller, ekonomichef, vice vd och nu senast som vd för Bjärefågel år 2015-2018. I grunden är han ekonom med en magisterexamen inom ekonomistyrning. Robin Lundgren arbetar numera på Helsingborgs IF som administrativ chef.

Vill du veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar.