Nu kan du hitta vår goda lårfilé även på Ica

Du har väl inte missat att du numera kan hitta vår goda lårfilé även på Ica? Enligt många är det den bästa delen på Bjärekycklingen. Prova gärna vårt recepttips: Stekt lårfilé av Bjärekyckling med broccoli och crunch på blåmögelost. Smakar gudomligt! En annan ny produkt på Ica är färska Bjärekycklingben.

(mer…)

Fortsätt läsaNu kan du hitta vår goda lårfilé även på Ica

Bjärefågel på Passion för mat, 26-28 februari

Passion för Mat är den genuina mässan för alla som gillar att laga mat! En mässa som är både unik och spännande med tydliga krav på utställarnas produkter och som håller fram god smak och råvarornas kvalitet. Allt baserat på mycket noga utvalda utställare med stor kunskap.

(mer…)

Fortsätt läsaBjärefågel på Passion för mat, 26-28 februari

Med anledning av SVT:s Dokument inifrån om kyckling 17 december

Den 17 december tog SVT2:s Dokument inifrån upp olika frågeställningar om svensk kycklinguppfödning. Undrar du om något av det som sades i programmet? För att förenkla för konsumenter och andra intresserade har vi samlat information på vår branschorganisations, Svensk Fågels, hemsida. Klicka här för att läsa mer.

Fortsätt läsaMed anledning av SVT:s Dokument inifrån om kyckling 17 december

Hallandsåstunneln invigs med uppträdande av Måns Zelmerlöv och matmarknad

I morgon tisdag åttonde december är det äntligen dags för invigning av Hallandsåstunneln och den nya stationen i Båstad. Förutom officiell invigning och artister som Måns Zelmerlöv blir det också en lokal matmarknad där vi kommer att medverka tillsammans med andra lokala matproducenter.

(mer…)

Fortsätt läsaHallandsåstunneln invigs med uppträdande av Måns Zelmerlöv och matmarknad

Bjärefågel presenterar en färsk tillsatsfri majskycklingfond

En god fond är basen i många maträtter. Nu är Bjärefågels färdiga färska Bjärekycklingfond här.
– Vår Bjärekycklingfond är Sveriges enda färska fond som är tillagad på majskyckling och svenska grönsaker, så långt säsongen sträcker sig. Den är fri från både salt och konserveringsmedel, säger Per-Olof Ingemarsson, vd för Bjärefågel.

(mer…)

Fortsätt läsaBjärefågel presenterar en färsk tillsatsfri majskycklingfond

Spännande nyhet presenteras på semifinalen i Årets kock

På onsdag 11 november klockan 9-16 går den första semifinalen i Årets Kock 2016 av stapeln på Helsingborg Arena i Helsingborg. Vi på Bjärefågel kommer att vara på plats tillsammans med kockar, livsmedelsproducenter och andra. Vi kommer dessutom att presentera en egen stor nyhet!

(mer…)

Fortsätt läsaSpännande nyhet presenteras på semifinalen i Årets kock